MARKETLERE DENETİMLER DEVAM EDİYOR.

Genel 04/02/2022 18:37

Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrimizde faaliyet gösteren marketlerde; ürünlerin son kullanma tarihleri ve raf ile kasa fiyatlarını karşılaştırma denetimlerine devam ediyor.

Vatandaşlarımızın sağlığı için denetimlerini aralıksız sürdüren Zabıta ekiplerimiz marketlerde, ürünlerin son kullanma tarihleri ve raftaki fiyat etiketiyle kasadaki fiyat etiketlerinin aynı olup olmadığını kontrol ediyor. Son kullanma tarihi geçmiş ürünlere zabıta ekipleri tarafından tutanak tutularak imha edilmek üzere el konuluyor.

Denetimlerle ilgili açıklamalarda buluna Belediye Başkanı Demirhan Elçin, vatandaşlardan da aldıkları ürünlerin son kullanma tarihini kontrol etmeleri gerektiğini ifade ederek; “Denetimlerimizde zabıta arkadaşlarımız, ürünlerin üzerindeki fiyat etiketleri ile kasadaki ürünler karşılaştırılarak bir farklılık olup olmadığı, ürünlerin son kullanma tarihi ve diğer kurallara uygunluğu konusunda da denetimlerini yapıyor. Burada vatandaşlarımıza da görev düşüyor. Almış oldukları bütün ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ederek satın almalarını istiyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.