AB PROJESİ KAPSAMINDA ÇALIŞTAY DÜZENLENDİ

Genel 22/07/2019 18:17

Artvin’de, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Güçlendirilmiş Dijital Bilgi Yönetimi Sistemi, Networking Fırsatlarını Geliştir” isimli projenin Çalıştay’ı yapıldı.

Projenin paydaşları olan, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası ile Romanya’nın Arad Tarım Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliği ve bilgi alışverişi sağlamak amacıyla hazırlanan proje kapsamında yapılan Çalıştay’da iki oda üyeleri ve diğer ilgililerin katılımıyla ilişkilerin geliştirilmesi noktasında da yapılması gerekenler ele alındı. Çalıştay öncesinden Romanya heyetinde yer alan proje uzmanı Vlad Vanatu, Proje Koordinatör Yardımcısı Bianca SOD, Proje Koordinatörü Yunus Emre Katrancı, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Türk Odaları ve AB ülkelerindeki Odalar arasındaki karşılıklı bilgi ve anlayışı güçlendirerek Avrupa ve Türk iş dünyasının karşılıklı entegrasyonunu teşvik etmek ve Türkiye’nin gelecekte AB’ye katılımının getireceği yeni olanaklar ve fırsatlar hakkında, AB ve Türkiye’de daha güçlü bir farkındalığın oluşmasını sağlamak olan Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Hibe Programı kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan Artvin Ticaret ve Sanayi Odası’nın “Güçlendirilmiş Dijital Bilgi Yönetimi Sistemi Aracılığıyla Networking Fırsatlarını Geliştir” adlı proje hakkında Başkan Elçin’e bilgi verilerek bir süre sohbet ettiler. Başkan Elçin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Artvin’deki ticareti canlandıracak projelere destekçi olacaklarını belirtti. Belediye ziyaretinin ardından Artvin Ticaret ve Sanayi Odasında Vali Yılmaz Doruk ve Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in katılımlarıyla Çalıştay düzenlendi.