ARTVİN BELEDİYESİ POSTA PULU BASTIRDI

Genel 22/07/2019 18:10

Artvin Belediyesi, Artvin’in tanıtımına katkı sağlamak için kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere posta pulu bastırdı.

Artvin Belediyesi tarafından başta mükellefler olmak üzere vatandaşlara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere özel posta pulu bastırıldı. Üzerinde, Artvin, Atatepe ve Boğa güreşlerinin fotoğrafı bulunan üç çeşit posta pulu sayesinde Artvin’in tanıtımı sağlanacak. PTT Başmüdürü Gönül Kocaman Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret ederek Artvin Belediyesi’nin yaptırdığı pulları takdim etti. Artvin’in daha çok tanıtılması amacıyla Artvin’e ait pul yaptırdıklarını söyleyen Başkan Elçin, kendisini ziyaret ederek pul takdimini yapan PTT Başmüdürü Gönül Kocaman’a teşekkür etti. Başkan Elçin; “Doğa cenneti şehrimizin güzelliklerini posta pulu olarak her yere gönderelim dedik. Sağ olsunlar pul üzerinde çalışan PTT’miz de bize yardımcı oldu ve ilk etapta 6.000 adet posta pulu bastırdık ve tüm posta gönderilerimizde Artvin’imizi tanıtıcı pullar kullanacağız.” dedi.