YADAM UZMAN EKİBİNDEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 03/12/2021 14:08

YEŞİLAY Artvin Şube Başkanı Tuncer Başer ile birlikte Yeşilay danışmanlık merkezi (YEDAM) uzman ekibi ile birlikte Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; YEŞİLAY Artvin Şube Başkanı Tuncer Başer Başkan Elçin’e,  alkol, madde ve tütün bağımlılığı için, gizlilik esaslı psikososyal danışmanlık hizmeti veren YEDAM hakkında bilgi verdi.

Başer; “Yeşilay, Hopa YEDAM’da hizmet vermeye başladı. YADAM bağımlılık alanında Uzman Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmet ve Klinik Psikologlardan oluşan ekibi ile tütün, alkol ve madde ile ilgili sorunlar yaşayan kişilere ve ailelerine gizlilik esaslı, ayaktan ve ücretsiz psikolojik ve sosyal hizmet desteği sağlamaktadır.

Vatandaşlar; sağlıklı birey, aile ve toplum için YEDAM’a 115 numaralı Yeşilay Danışmanlık Merkezi Danışma Hattı’ndan ulaşarak destek alabileceklerdir.” Dedi.

Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediye olarak imkanlar doğrultusunda üstlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.