TIKIR TIKIR ÇALIŞARAK EKSİKLERİMİZİ TEKER TEKER TAMAMLIYORUZ

Genel 30/11/2021 17:47

Miralay Şükrü Bey Caddesinde, doğalgaz ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından cadde de sathi kaplama çalışmalarına başladık.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Derman Belediyeciliği yaptıklarını söyleyerek şunları kaydetti:

“Kentimizde alt yapı çalışması tamamlanan her sokak ve caddenin üst yapısını tamamladık. Miralay Şükrü Bey Caddesinde, kanalizasyon ve doğalgaz alt yapı çalışmalarından dolayı uzun süredir tahrip olan yolumuza, sathi kaplama ile kaplıyoruz.  Böylelikle hemşehrilerimiz kısmen de olsa rahat seyahat edecekler.

Bugüne kadar yaptığımız gibi bugünden sonrada şehrimizin ihtiyaç duyduğu her noktasına imkanlarımız dahilinde hizmet etmeye devam edeceğiz.

Biz kısıtlı imkanlarımızla günü kurtaran değil geleceği planlayan Belediyecilik yapıyoruz. Bu çalışmaları da yaparken hemşehrilerimizden vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diliyor, sabır ve hoşgörüleri için teşekkür ediyorum.” Dedi