İÇ ANADOLU BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN ARTVİN BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Genel 12/11/2021 19:11

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i, İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkan ve üyeleri ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Birlik Genel Sekreteri Salim Çoruk ile Afyonkarahisar- Yeşilçiftlik Belediye Başkanı ve Birlik Encümen Üyesi Mehmet Ali Sakal’un yanı sıra Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gmrükçü, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır yer aldı.

Ziyarette şehrimizde yapılan alt yapı çalışmaları ve belediyecilik üzerine bir süre sohbet edilirken, Belediye Başkanları tecrübelerini paylaştı.

Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Fethi Yaşar ve üyelere teşekkür etti.

Ziyaret Başkan Elçin’in, Belediye Başkanlarına kumlama tekniği ile yapılmış Artvin tablolarını hediye etmesi ile son buldu.