BAŞKAN ELÇİN APLHAN BÖREK’İN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Genel 26/08/2021 13:43

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Atapark karşısında bulunan Alphan Börek’in açılışını gerçekleştirdi.

Börek, baklava kahvaltı ve ev ürünleri gibi yiyeceklerle hizmete verecek olan işletmenin açılış kurdelesinin kesiminden önce konuşma yapan Başkan Elçin, 2 genç kadın işletmeci Sevgi Erer Boydağ ve Şengül Aydemir tarafından hizmete açılan Alphan Böreğin işletme sahiplerine hayırlı olmasını diyerek bol kazanç dileğinde bulundu.

Başkan Elçin; " 2 genç kadın girişimcinin kendi el emekleriyle ürettikleri tatlısından böreğine kadar üretecekler. Herşeyden önce böyle bir girişimde bulundukları için kendilerini tebrik ediyorum. Artvin için farklı bir işletme olacak. İşyerinin Artvin’imize ve kendilerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kesilen açılış kurdelesinin ardından işletmeye giren davetlilere börek ve tatlı ikramında bulunuldu.

Açılış törenine, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in yanı sıra CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü ve işletme sahiplerinin yakınları ile vatandaşlar katıldı