İYİ PARTİ’DEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 18/08/2021 18:11

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih Demirkol, İYİ Parti Artvin İl Başkanı Kemalettin Akgök ve İYİ Parti İlçe Başkanları ziyaret etti.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Elçin belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden bahsettikten sonra bir süre ülke gündemine dahir sohbette bulunuldu.

Başkan Elçin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Ziyarette; İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih Demirkol, İYİ Parti Artvin İl Başkanı Kemalettin Akgök, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf İnce, İYİ Parti Ardanuç İlçe Başkanı Selçuk Babacan, İYİ Parti Hopa İlçe Başkanı Mürsel Şişman, İYİ Parti Borçka İlçe Başkanı Recep Çırak, İYİ Parti Murgul İlçe Başkanı Hüseyin Çelikarslan, İYİ Parti Şavşat İlçe Başkanı Taner Kara, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Atabey, İYİ Parti Yusufeli İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Demirkıran ve İYİ Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Sezai Yıldız  yer aldı.