BAŞKAN ELÇİN'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Genel 19/07/2021 14:08

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Birlik ve beraberliğin pekiştiği, yoksullara el uzatıldığı, ekmeğin sofraların paylaşıldığı kırgınlıkların giderildiği bir Kurban Bayramı geçirilmesini temenni eden Başkan Elçin mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milletçe güzelliklerin, iyiliklerin, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulup yerini barışa bıraktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yoksullara el uzatıldığı; ekmeğin, sofraların paylaşıldığı;  kırgınlıkların giderildiği bu bayram bir kez daha birlik ve beraberliğimizin; dayanışmamızın mutluluğunu ve huzurunu yaşayacağız.

Koronavirüs illeti tam olarak geçmediğinden dolayı tedbirleri elden bırakmadan Aile büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaş ve dostlarımızla hürmet ve muhabbetlerimizi, pandemi şartlarına uygun bir şekilde yapmanızı rica ediyorum.

Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın, Artvinli Hemşehrilerim başta olmak üzere tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, Koronavirüs illetinden tam olarak kurtularak sevdiklerimizle birlikte nice güzel sağlıklı, bayramlar geçirmemiz dileğiyle, Kurban bayramımızı en içten duygularımla kutlarım."