AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ ERGEN'DEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 25/06/2021 18:52

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i, Makedonya'da düzenlenen U23 Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü olma başarısı gösteren Milli Güreşçi Erkan Ergen ziyaret etti.

Yusufeli İlçemize bağlı Tekkale Köyünden olan hemşehrimiz Erkan Ergen, Makedonya'daki U23 Avrupa Şampiyonası'nda grekoromen stil 77 kiloda mindere çıkarak başarılı performans sergileyerek üçüncülük kürsüsüne çıktı. Elde ettiği bu başarılarla Artvin’imiz gururlandıran milli güreşçi Ergen, Başkan Elçin’i makamında ziyaret ederek şampiyonada yaşadığı süreci anlattı.

Başkan Elçin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milli Güreşçi Erkan Ergen’in Artvin’in onuru olduğunu ve üzerine düşenleri imkanlar ölçüsünde yapacağını söyleyerek başarılarının devamını diledi.

Ziyaret Başkan Elçin’in, Milli Güreşçi Ergen’e hediye takdim etmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.