BASIN İLAN KURUMU TRABZON ŞUBE MÜDÜRÜNDEN, BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 16/06/2021 11:31

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i, Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu ve şehrimizde de faaliyet gösteren gazeteciler ziyaret etti.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, şehrimizde ki gazetecilik faaliyetleri ve genel konular hakkında bir süre fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Elçin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin tanıtımı ve yapılan işlerin anlatılabilmesi konusunda yerel ve ulusal basının öneminden bahsederek yerel basının desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Ziyarette; Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu’nun yanı sıra Artvin Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zeki Alkan, yerel gazete sahipleri İsmet Başar, Orhan Şengün ve Okan Sezgin yer aldı.