BAŞKAN ELÇİN’DEN, ÇOCUKLARA BAYRAM SÜRPRİZİ!

Genel 14/05/2021 21:32

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve eşi Suna Elçin, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında yurt genelinde uygulanan "Tam Kapanma" nedeniyle evlerinde kalan çocuklara Ramazan Bayramı sürprizi hazırladı.

Ramazan Bayramının 2. gününde, Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve eşi Suna Elçin, müzikler eşliğinde, üstü açık araçla mahalleri gezerek vatandaşlarımızı selamladı. Bayramlarını kutladı, çocuklara bayram sevinci yaşatabilmek için balon, top ve şeker ikram etti.

Vatandaşlar, evlerinin balkon ve camlarından Başkan Demirhan Elçin’in, bayram tebriğine el sallayarak, sosyal mesafeli bayram kutlama coşkusunu ortak oldular.

Tam kapanmadan dolayı bu yıl Ramazan Bayramında şeker toplayamayan çocuklar için sürpriz hazırlayarak sokak sokak gezip çocuklara balon, top ve şeker ikram ettiklerini ifade eden Başkan Elçin, bu vesile ile de sosyal mesafe kurallarına uyarak Artvin Halkının bayramlarını kutladıklarını belirtti.