ÇEVRE DOSTU ÖĞRENCİDEN BAŞKAN ELÇİN’E MEKTUP

Genel 22/04/2021 17:02

Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i, 7 Mart Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Yunus Emre Öktem ziyaret ederek mahallesine geri dönüşüm kutusu talep etti.

Fen Bilgisi dersinde İnsan ve Çevre konusunu işlerken yaşadığı mahallede geri dönüşüm kutusunun olmadığını fark eden 7 Mart Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Yunus Emre Öktem Belediye Başkanımız Demirhan Elçin’e mektup yazdı. Öktem yazdığı mektubu, Başkanlık Makamında kendi elleriyle, Başkan Elçin’e teslim etti.

Yunus Emre Öktem mektubunda, doğaya zarar veren, canlıların yaşam alanını kirleten, pek çok katı atığın geri dönüşüm kutuları sayesinde geri dönüştürülebileceğini ve bundan dolayı mahallerine geri dönüşüm kutusu istedi.

Yunus Emre Öktem’in bu duyarlı davranışından dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Elçin, Yunus Emre Öktem’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, geri dönüşüm kutuları konusunda proje başlatacaklarını ifade etti.

Ziyaret Başkan Elçin’in Yunun Emre Öktem’e hediye vermesi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.