EMEK EN YÜCE DEĞERDİR!

Genel 07/12/2020 10:59

Kurumumuzda Pandemiden, dolayı esnek çalışma saatlerine geçilmiştir fakat hizmetlerimizin aksamaması için normal mesai saatine devam eden birimlerimizde çalışan işçilerimize pandemi sürecinde net 250 TL ek ücret ödemesi yapılacaktır.

Pandeminden dolayı esnek çalışma saatine geçemeyen personelimize bu süreçte ödenecek olan net 250 TL ek ödenek Aralık Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantımızda da kararlaştırıldı. Ek Ödemeler personelimizin Ocak Ayı Maaşına yansıyacaktır.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin: "Pandemi döneminde, tüm kamu kurumlarının esnek çalışma yöntemiyle hizmet verdiği bu zor süreçte, süreklilik arz eden belediye hizmetlerinin aksamaması adına, halkımızın huzurunu ve konforunu artırmak amacıyla, fedakarca çalışan emekçi kardeşlerime, Belediye Meclisimizin kararıyla, Esnek Çalışma süreci boyunca her ay net 250TL ek ücret ödeyeceğiz. Emekçilerimize özverili çalışmalarından dolayı #Artvin Halkı adına teşekkür ediyorum."  İfadelerine yer verdi.