BAŞKAN ELÇİN, NORMALLEŞME SÜRECİNDE REHAVETE KAPINILMAMASI İÇİN ESNAFI UYARDI

Genel 02/06/2020 17:11

ArtvinBelediye Başkanı Demirhan Elçin, normalleşme sürecinin başlamasıyla Artvin Merkezdeki, işletmeleri ziyaret ederek, işletme sahiplerinin yeni tip koronavirüs (COVİD-19) tedbirlerine karşı alınan önlemlere uymaları için uyarıda bulundu.

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakkı Seyhan, Artvin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şeref Öngüner ve Zabıta Müdürü Erkan Okay ile birlikte şehir merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek Koronavirüs (Covid-19) karşı normalleşme sürecinin başladığını ve bu süreçte işletmelerin nelere dikkat etmeleri konusun da uyarılarda bulundu.

Başkan Elçin esnafla yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hem kendi sağlığınız hem de sevdiklerinizin sağlığını düşünerek maskesiz hizmet vermeyin ve maskesiz müşteri kabul etmeyi. İşletmeler de sosyal mesafeyi koruyarak müşterileri ağırlaması. Bu süreci başarıyla atlatarak bu illetten kurtulmak için tüm önlemlere harfiyen uyalım.” diye konuştu.