CHP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 17/02/2020 17:36

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Elçin’i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Başkanı Elçin, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü ve yönetim kuruluna başarılar dileyerek kongreler sonrasında göreve gelen tüm kademelerin Cumhuriyet Halk Partisi ve Artvin adına başarılı çalışmalara imza atacağını söyledi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü ’de, Başkan Elçin’e teşekkür ederek gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.