BAŞKAN ELÇİN'DEN İMAMOĞLU'NA ZİYARET

Genel 28/11/2019 15:47

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkana Demirhan Elçin; CHP Milletvekili Av.Uğur Bayraktutan, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Elçin ziyarette, Artvin’in ve İstanbul’un geleceğe yönelik çalışmaları hakkında değerlendirmeler bulunulduğunu ifade etti.

Ziyarette Yusufeli CHP Belediye Başkan Adayı Barış Demirci ve Eski CHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Şahin’de bulundu.