ARTVİN ÇAĞDAŞ EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKAN ELÇİN’İ ZİYARET ETTİ

Genel 16/10/2019 17:21

Artvin Çağdaş Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Mutlu ve Dernek üyeleri, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Artvin Çağdaş Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Mutlu dernek üyelerini Başkan Elçin’e tanıtarak Derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Elçin makamında kabul ettiği,  Artvin Çağdaş Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Mutlu, dernek üyeleri, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret Artvin Çağdaş Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Mutlu’nun Başkan Elçin’e plaket takdim etmesi ile son buldu.