YOZGAT SEHER VAKTİ SPOR EKİBİ ARTVİN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Genel 22/08/2019 16:46

Yozgat’ta sabahları çamlık milli parkında spor yapan, birçok çalışan ve emekli bürokratların da yer aldığı Yozgat Seher Vakti Spor ekibi düzenlediği Karadeniz Turu kapsamında Artvin Belediyesini ziyaret etti.

25 yıl önce sağlıklı yaşama adım atmak için kurulan ve her gün Türkiye’nin ilk milli parkı Çamlık milli parkında sağlıklı yaşama adım atan ekip üyeleri, sosyal etkinlik kapsamında Karadeniz ve Doğu Anadolu turuna çıktı. Çorum, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Batum, Ardahan, Kars, Iğdır, Erzurum, Tunceli, Elazığ, Malatya, Kayseri’yi gezdikten sonra Yozgat’a dönecek olan ekip, Göğe komşu topraklar Artvin’e gelerek Artvin’in doğal güzelliklerini gezmelerinin ardında Artvin Belediyesini ziyaret ederek Başkan Elçin’e plaket takdim ettiler.

Ekip Başçavuşu Osman İçme Başkan Elçin’in Esnaf ve Sanatkarlarda yaptığı güzel işleri Yeşil Artvin içinde yapacağını inandıklarını belirterek şunları kaydetti.

İçme: ”14 kişilik ekibimiz ile birlikte düzenlediğimiz tur ile illerimizi tanıyor gittiğimiz illerde de Yozgat’ımızı tanıtmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda yeşin başkenti Artvin’i ziyaret ederek Belediye Başkanı Sayın Demirhan Elçin’e de yeni görevinde başarılar diledik.’’ dedi.

Başkan Elçin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yozgat Seher Vakti Spor ekibini Artvin’de ağırlamaktan mutlu olduğunu bu gezilerin Artvin’i tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Ziyaret Yozgat Seher Vakti Spor ekibinin Başkan Elçin’e plaket takdim etmesi ile son buldu.