TÜRKİYE FAAL FUTBOL HAKEMLERİ DERNEĞİ ARTVİN ŞUBESİ BAŞKAN ELÇİN’İ ZİYARET ETTİ

Genel 22/08/2019 13:47

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Artvin Şubesi Başkanı Faruk Yazgül ve Yönetimi ziyaret etti.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Artvin Şubesi Başkanı Faruk Yazgül, Başkan Elçin’e dernekleri hakkında bilgi vererek faaliyetlerinden bahsetmesinden sonra Artvin’de futbol ve hakemlik üzerine bir süre sohbette bulundular.

Başkan Elçin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediyenin imkanları doğrultusunda derneklerin faaliyetlerine destek vererek Artvin’i birlikte geliştirmeye çalışacaklarını belirtti.

Ziyaret; Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Artvin Şubesinin Başkan Elçin’e hakem forması hediye etmesi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.