İSTANBUL’DA 5. ARTVİN TANITIM TURİZM FUARI DÜZENLENECEK

Genel 15/08/2019 17:11

Artvin Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ferman Erşahin, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret ederek 17-18-19-20 Ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan 5. Artvin Tanıtım Turizm Fuarına davet etti.

Artvin Dernekleri Federasyonu (ARDEF) Organizasyonunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Artvin Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi  ve Artvinliler Vakfının destekleri ile bu yıl İstanbul Maltepe Sahil Etkinlik Alanının da 17-18-19-20 Ekim tarihlerin arasında 5’incisi düzenlenecek olan Artvin Tanıtım Turizm Fuarına katılması için ARDEF Başkanı Ferman Erşahin Başkan Elçin’i makamında ziyaret ederek fuar hakkında bilgi vererek 5. Artvin Tanıtım Turizm Fuarının davetiyesini takdim etti.

Başkan Elçin, Artvin’e ve Artvinliye katkı sağlayacak her türlü etkinliğin yanında olacaklarını ifade ederek şunları kaydetti:

Elçin:” Artvin’e ve Artvinliye katkı sağlayacak her türlü etkinliğin yanındayız. Gurbetteki STK temsilcilerimizin şehrimizin tanıtımada çok katkısı vardır ve olacaktır, bu anlamda fuar alanında tüm Artvin kuruluşları ve Artvin esnafı, ürünleri yer almalıdır.” dedi.

ARDEF Başkanı Ferman Erşahin; “Artvin’i her anlamda tanıtmak istiyoruz buradaki girişimci ve müteşebbis olan hemşerilerimizin katılımı için  heyet olarak herkesin kapısına gideceğiz.” dedi.

Ziyarette, ARDEF Genel Başkanı Ferman Erşahin, 5’inci Artvin Tanıtım Günleri Programı Genel Koordinatörü İsmail Akbulut, ARDEF Yönetim Kurulu Üyesi Ayder Baş ve organizasyon firması yetkilileri katıldı.