HAZİRAN AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Genel 06/06/2024 14:01

Artvin Belediyesi Haziran Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Nursal Bülbül'ün başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı; Türk büyükleri, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Başkan Vekili Bülbül, meclisin açılış konuşmasında, Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyeliğine seçilen Belediye Başkanımız Bilgehan Erdem'i tebrik etti. Erdem'in bu yeni görevinin Artvin'e büyük değer katacağını belirtti.
Ayrıca, dün akşam Kaledibi iskelesinde özel bir teknenin alabora olması sonucu hayatını kaybeden şehrimizin sevilen simalarından Mete Okumuş'a Allah’tan rahmet, ailesine ve dostlarına başsağlığı diledi.
Toplantıda, toplamda 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Başkan Vekili Bülbül, alınan kararların Artvin'e hayırlı olmasını diledi.