BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BİLGEHAN ERDEM, ANKARA’DA DÜZENLENEN TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ (TBB) MECLİS TOPLANTISI’NDA, ENCÜMEN ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ.

Genel 05/06/2024 16:46

TBB'nin bu önemli toplantısında, üye belediye başkanları arasında görev dağılımı gerçekleştirildi. 868 delegenin katıldığı seçimde, birlik başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kazanırken, 14 encümenden biri de Belediye Başkanımız Bilgehan Erdem oldu.

Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem, Ankara’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Toplantısı’nda, Encümen Üyeliğine seçildi.
Başkan Erdem, Encümen Üyesi olarak seçilmesinden dolayı büyük bir onur duyduğunu belirterek, kendisini bu göreve layık gören tüm katılımcılara teşekkür etti. Başkan Erdem, yaptığı açıklamada, "TBB Başkanı seçilen İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu tebrik eder, başarılar dilerim. Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyeliği’ne seçilmiş olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu önemli görevde elimden gelenin en iyisini yaparak, belediyelerimiz arasındaki işbirliğini artırmak ve halkımıza daha iyi hizmet sunmak için çalışacağım," dedi.