ŞEHRİMİZDE YENİ BİR İŞLETME DAHA HİZMETE AÇILDI

Genel 20/03/2023 13:21

Şehrimizde yeni bir işyeri daha hizmete girdi. “Doğa Şarküteri” adlı işyerinin açılışını Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ercüment Seçkin yaptı.

İnönü Caddesi Orman Bölge Müdürlüğü karşısında Yasemin Değirmenci tarafından hizmete açılan iş yerinin açılış programına Artvin Belediye Başkan Vekili Ercüment Seçkin, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Vekili Seçkin, işletme sahibi Yasemin Değirmenci’ye girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve Artvin için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

İşletme sahibi başta Yasemin Değirmenci işletmede yöresel ürünler, baharat çeşitleri ve aktar ürünlerinin satışının gerçekleştirileceğini ifade ederek açılışa gelen tüm katılımcılara teşekkür etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi.