BAŞKAN ELÇİN, NESLİHAN KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Genel 20/03/2023 13:16

Şehrimizde yeni bir işyeri daha hizmete girdi. “Neslihan Kuaför ve Güzellik Salonu” adlı işyerinin açılışını Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin yaptı.

Halitpaşa Caddesi üzerinde Neslihan Güngör tarafından hizmete açılan iş yerinin açılış programına Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Gülşen Kurul, Saniye Meriç Küçükay, Suat Tarım, AK Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Elçin, işletme sahibi Neslihan Güngör’e girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve Artvin için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi.

İşletme sahipleri başta Belediye Başkanı Demirhan Elçin olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.