BAŞKAN ELÇİN’DEN HASAR TESPİT EKİBİNE PLAKET

Genel 20/03/2023 13:14

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Malatya’da ki hasar tespit çalışmalarına katılan Artvin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bünyesinde görev yapan İnşaat Teknikeri Ali Murat Tiryaki ve Yusuf Kılıçel’e teşekkür plaketi taktim etti.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli on bir ili etkileyen depremlerin ardından inşaat teknikeri iki personelimiz büyük felaketin yaşandığı şehirlerden Malatya’ya giderek buradaki binalarda hasar tespit çalışmalarına katıldı.

Malatya’da ki hasar tespit çalışmalarını tamamlayarak Artvin’e geri dönen mesai arkadaşlarımızı, Belediye Başkanlık makamında ağırlayan Başkan Elçin gösterdikleri çabadan dolayı hasar tespitinde bulunan inşaat teknikeri arkadaşlarımıza teşekkür ederek plaket taktim etti.