BAŞKAN ELÇİN’E DİSK GENEL BAŞKANI ARZU ÇERKEZOĞLU'NDAN ZİYARET

Genel 12/11/2022 19:30

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ziyaret etti.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette; DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Seyit Aslan, Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, DİSK Genel İş Sendikası Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin ve yönetimi, Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü yer aldı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyet belirten Başkan Elçin, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'na, çalışmalarında başarılar diledi.

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ise, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Başkan Elçin’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret Başkan Elçin’in misafirlerine Artvin’in doğal taşlarından, kumlama tekniği ile yapılan ve  Artvin’in simgelerinden olan boğa güreşlerini temsilen boğa biblosu hediye etmesinin ardından ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.