BAŞKAN VEKİLİ SEÇKİN, SİYASİ PARTİ VE STKLARIN ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNMA PROGRAMINA KATILDI

Genel 10/11/2022 14:28

Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ercüment Seçkin, CHP İl Başkanlığı, İYİ Parti İl Başkanlığı, Demokrat Parti İl Başkanlığı, Deva Partisi İl Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığının, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84. yılı nedeniyle Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma programına katıldı.

Valilik meydanında düzenlenen program, CHP İl Başkan Vekili İsmet Başar, İYİ Parti İl Başkanı Kemalettin Akgök, Demokrat Parti İl Başkanı Sevinç Yıldırım, Deva Partisi İl Başkanı Hüsnü Altun ve ADD Artvin Şube Başkanı Ayla Varan’ın buradaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden program İYİ Parti İl Başkanı Kemalettin Akgök ve CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü’nün yaptığı konuşma ile sona erdi.

Programa parti yöneticileri, üyeleri ve vatandaşlar katıldı.