BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SEÇKİN, 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMINA KATILDI

Genel 10/11/2022 11:29

Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Ercüment Seçkin, 10 Kasım Atatürk’ü Anma programlarına katıldı.

Anma programları; Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Garnizon Komutanı Piyade Albay Hakan Kurt ve Belediye Başkan Vekili Ercüment Seçkin Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.

Valilik önündeki Anma programı saat 09.05'te çalan sirenlerle 2 dakikalık saygı duruşunda bulunularak, devamında İstiklal Marşı okundu.

Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunuma programının ardından anma programı Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde düzenlenen program ile devam etti.

Buradaki program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Program Atatürk’ün hayatını, kişiliğini, devlet adamlığını anlatan konuşmalar, slayt ve drama gösterimleri ile devam etti.

Program, öğrenciler arasında düzenlenen ‘Atatürk’ konulu şiir, kompozisyon ve resim dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.