2. ETAP ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Genel 28/09/2022 12:41

ENSAR İnşaat tarafından İller Bankası Artvin Şehir içi İçme suyu ve Kanalizasyon altyapı imalatlarının 1. Etabının kazasız belasız tamamlanması ve %20 keşif artışı ile 2. Etap alt yapı imalatlarına başlanması nedeniyle Ensar İnşaat Genel Müdürü Mustafa ENSARİOĞLU, Belediye Başkanı Sayın Demirhan ELÇİN’ i ziyaret etti.

Ziyarette  yapılan imalatlar ve yapılacak imalatlarla ilgili olarak bilgi alış verişinde bulunuldu.

Başkan Elçin, ENSAR İnşaat Genel Müdürü Mustafa ENSARİOĞLU’ na çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ayrıca Başkan Demirhan ELÇİN, İller Bankası’ nın Proje ve Finansman desteği nedeniyle, İller Bankası Trabzon Bölge Müdürü Cafer BİLGİN’e de katkılarından teşekkürlerini ileterek, Kanalizasyon ve İçme suyu altyapı imalatlarının Hemşehrilerimize hayırlı olmasını diledi.