EYLÜL AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel 01/09/2022 16:35

Artvin Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Başkanlığında, Çamlık Mahallesinde gerçekleştirildi.

Artvin Belediye Meclisi, Şeffaf Belediyecilik kapsamında halka açık bir şekilde gerçekleştirdiği Belediye Meclis toplantılarında; Eylül Ayı Olağan Belediye Melis Toplantısını Çamlık Mahallesinde gerçekleştirdi.

Meclis Toplantısı Başkan Elçin’in, alınan kararların Artvin’e hayırlı olması dileklerinde bulunmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı; 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanması ile son buldu.

Halka açık bir şekilde gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısının ardından Başkana Elçin, hazırlanan program dahilinde yıl sonuna kadar bozulan yolların onarımını yapılacağını söyleyerek vatandaşların sorularını yanıtlaması ile sona erdi.

Halka açık Belediye Meclis Toplantısına katılan,  CHP 22. Dönem Artvin Milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu; Artvin Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu Halka açık Belediye meclis toplantısı ve toplantı sonrası gerçekleştirilen halk oturumu ile doğrudan demokrasi uyguladığını belirterek, bu güzel manzara Artvinlilere yakıştığını ifade etti.

Tepe Restoran’da gerçekleştirilen Eylül Ayı Belediye Meclis Toplantısına, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber,