İBB BAŞKANI İMAMOĞLU ARTVİN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Genel 10/08/2022 15:55

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Artvin Belediyesini ziyaret etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, belediye binası önünde Belediye Başkanı Demirhan Elçin, birim amirleri, meclis üyeleri ve zabıta ekipleri karşıladı.

Karşılamanın ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başkan Elçin’i makam odasında ziyaret etti. Makamda odasında gerçekleşen ziyarette İmamoğlu; ‘Önceden Artvin’e gelmiş sıkıntıları dinlemiş bir hemşehriniz olarak bugün güzel bir işbirliği ile o sıkıntılardan arınıldığını görüyorum emeğinize sağlık.’ diye konuştu.

Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaret için İBB Başkanı İmamoğlu’na teşekkür etti.

Ziyaret; Başkan Elçin’in, İBB Başkanı İmamoğlu’na Heykeltıraş Süleyman Can tarafından kestane ağacının oyulması ile yapılan Artvin Yaban Tekesi büstü hediye etmesinin ardından İBB Başkanı İmamoğlu Başkan Elçin’e, Kemal Kocabaş’ın hazırladığı Köy Enstitüleri kitabı hediye etti.

Karşılıklı hediyeleşmenin ardından ziyaret Atatepe’deki yemek programı ve hatıra fotoğrafı çekimi ile devam etti.

İBB Başkanı İmamoğlu, Atatepe’deki yemek programının ardından Şavşat ilçesini ziyaret etmek üzere Artvin’den ayrıldı.

İBB Başkanı İmamoğlu’na ziyaretlerinde, CHP Parti Meclis Üyesi Gökhan GÜNAYDIN CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Av.Uğur BAYRAKTUTAN, Şişli Belediye Başkanı Muammer KESKİN, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet BİBER, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun GÜMRÜKÇÜ, Hopa Belediye Başkanı Taner EKMEKÇİ, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül AKÇİCEK, Borçka Belediye Başkanı Ercan ORHAN, CHP yöneticileri ve İYİ Parti il Başkanı Kemalettin AKGÖK eşlik etti.